Sastojci:
Malo zagrijte ulje i dodajte neven.Ostavite smjesu 15-ak minuta da neven počne otapati sastojke. Procijedite neven iz ulja i malo zagrijavajući dodajte vosak i eterično ulje.Držite se mjere za vosak jer će vam krema biti pregusta.Iako će sve biti tekuće,krema će se začas početi stvrdnjavati.Kremu izlijte u staklenu posudicu i pustite da se hladi.Dobit ćete prekrasnu prirodnu kremu.
Moze se koristit za sve dijelove tijela jer je na biljnoj bazi.
Prirodni pčelinji vosak je najbolje nabaviti u pčelarskim centralama (ima ih po tržnicama).
- 125 ml bademovog ili maslinovog ulja
- šaka friških latica nevena (ako nemate, mogu i sušene)
- 10 g prirodnog pčelinjeg voska
- par kapljica eteričnog ulja čajevca
Malo zagrijte ulje i dodajte neven.Ostavite smjesu 15-ak minuta da neven počne otapati sastojke. Procijedite neven iz ulja i malo zagrijavajući dodajte vosak i eterično ulje.Držite se mjere za vosak jer će vam krema biti pregusta.Iako će sve biti tekuće,krema će se začas početi stvrdnjavati.Kremu izlijte u staklenu posudicu i pustite da se hladi.Dobit ćete prekrasnu prirodnu kremu.
Moze se koristit za sve dijelove tijela jer je na biljnoj bazi.
Prirodni pčelinji vosak je najbolje nabaviti u pčelarskim centralama (ima ih po tržnicama).
Nema komentara:
Objavi komentar