• petak, 2. siječnja 2015.

    10 pletenica

    Moderna učenica


    Ako želite izgledati mladoliko i zabavno, odlučite se za kečkice koje imaju svoju pozornost u svijetu mode.
    Posebno slatko će biti ako ih zavežete sa malim mašnicama.

    Opuštena riblja kost


    Ako imate super dugu kosu razbarušena klasična riblja kost sa dva pramena na stranu te neutralni make up sa naglašenim očim.

    Pletenica na stranu


    Svi znamo da je manje više, a ponekad jednostavna razbarušena pletenica na stranu može izgledati spektakularnije od neke podignute i komplicirane frizure.Jednostavno raspustite svoju prirodnu kosu i napravite pletenicu. Izvucite šiške, dodajte zlatni make up i dobili ste savršeni look.
     
    Pletenica na sredini




    Ljepotice sa kratkom kosom također mogu izabrati pletenicu,nošenja pletenice i vrlo ju je jednostavno za napraviti i kopirati ovaj stil. Trebate uzeti mali pramen kose s prednje strane i početi plesti pletenicu. Dođite do kraja i ostatak kose skupite u punđu.

    Djelomična pletenica sa repom


    Ovo je jedna od najkreativnijih pletenica. jedinstvena i inovativna frizura Kombinirana je sa minimalnim make up-om te rozim ružem za usne. Sa svake strane napravite pletenice i skupite cijelu kosu u rep.
     
    Klasični updo sa pletenicom



    Svestran izgled koji možete nositi dan i noć, za tulume ili vjenčanja. Sofisticirani, elegantni i bezvremenski look u kombinaciji sa elegantnom haljinom i make up-om.
     
    Pletenica i raspuštena kosa


    Rokerski, kul i buntovni izgled. Posebna, kreativna frizura koja će se isticati u gomili. Najbolje od svega, ova frizura može pasati svakoj dužini kose.

    Neuredna visoka pletenica


    Jednostavna gusta pletenica kombinirana sa visokim repom može biti najlakši način za podizanje svečanog izgleda i običnog repa. Osim toga, savršena je za tulume i zabave. Svatko može odabrati ovaj look.

    Updo sa pletenicom



    Teksturirana pletenica i updo izgledaju neporecivo romantično i chic i može biti idealna frizura za razne događaje, čak i blagdanske partije. Iako izgleda dosta komplicirano, ova frizura se vrlo jednostavno i brzo može napraviti. Počnite sa pletenicom sa prednje strane glave i pletite sve do iza uha. Započnite drugu pletenicu sa druge strane i obje učvrstite ukosnicama iza glave.

    Boho riblja kost


    Labava boho riblja kost na stranu je jedna od najjednostavnijih i najboljih frizura koju možete probati. Uz tu frizuru savršeno se uklopio i smokey eyes te elegantne naušnice.

    Nema komentara: