• subota, 26. ožujka 2016.

    Momci poručuju: 5 važnih stvari o vezi koje ne smijete zaboraviti

    Foto: Shutterstock
    Devojke, nikada nemojte smetnuti s uma ove važne stvari!

    Najveći neprijatelj žena u vezama su najčešće one same. Muškarci misle jedno, žene misle da oni misle nešto sasvim drugo, od drugarica saznaju da zapravo misle nešto treće i vrlo brzo veza iz jednostavne može postati jako komplikovana. Evo kojih 5 stvari oni žele da znate o vezama...

    # I dalje vas vole

    Iako je na početku veze sasvim uobičajeno stalno slati poruke i iskazivati ljubav, s vremenom kod muškaraca ta potreba prestaje. To ne znači da vas manje vole, oni samo misle da ste već utvrdili gradivo.

    # Izlazak je samo izlazak

    Kad idu u noćni izlazak sa društvom, vrlo verovatno je da će tamo biti i nekih devojaka. Nema razloga za ljubomoru, to je samo izlazak, izlazak koji im treba da se malo opuste. Muškarci koji izlaze s društvom to rade, jer vole takve izlaske, a ne zato što vole da beže od svojih devojaka.

    # Svejedno je koja haljina

    Oni ne vide razliku između krojeva i iskreno im je svejedno.

    # Ne smeta im ako ste se udebljale

    Bolje da ljulja, nego da žulja nije samo usputna izreka. Muškarcima ne smeta ako se njihova devojka udebljala nekoliko kila i neće videti celulit sve do trenutka u kojem im mi na isti ne ukažete.

    # Vole vas bez šminke

    Većina žena voli izvući savršen alakner i misli da je malo šminke uvek bolja opcija nego da bude bez šminke. Muškarcima je svejedno - jednom kad vas zavole, vole vas i bez šminke.

    Nema komentara: