• petak, 2. siječnja 2015.

    7 savjeta za seksi kosu


    7 savjeta za seksi kosu

     7 savjeta za seksi kosu



    Ovo je 7 savjeta za seksi kosu koje trebate uključiti u svoju dnevnu rutinu. Tko ne bi odolio iskušenju da ima prekrasnu kosu? Nitko, a to je razlog zašto saznati najdragocjenije tajne za prekrasne vlasi. Smjernice za održavanje i stiliziranje kose pomoći će vam izvući najbolje iz svoje kose. Ovo je sedam savjeta koje morati poštivati ako želite imati prekrasnu i seksi kosu koja će privlačiti svačiju pažnju.

    1. Smanjite pranje - to zapravo nije mana ako želite napraviti savršenu podignutu frizuru. Nesumnjivo, čak i stručnjaci kažu kako se masna kosa bolje oblikuje od oprane. Ukoliko je potrebno, upotrijebite suhi šampon.

    Frizeri će učiniti isto, jer prirodna ulja sa površine kože daju poseban sjaj i vlagu kosi. Osim toga, oni djeluju kao losion za kosu i održavaju frizuru postojanom

    2. Dugačko je dosadno -  obična duga kosa može biti jako dosadna. Oni koji žele zadržati svoje duge vlasi neka barem "začine" svoju frizurom postepenim šišanjem ili trendi šiškama. Ova dva trika pretvorit će vas u divu. Iznimno duge i jednake vlasi nisu nikako seksi. Nađite neke metode kako bi izgledala privlačna i šik. Pramenovi mogu uvelike pomoći.

    3. Preskočite četkanje - seksi frizure itekako imaju definiciju i volumen, ali ako pozelite neki boho stil,operite kosu preskočite češljanje. Najbolji način za prirodan look, a u isto vrijeme i glame efekt. Prstima prođite kroz kosu ukoliko je potrebno da otpetljate čvorove.Ostavite češalj za sami kraj i na taj ćete način zaštiti vlasi od pucanja.

    4. Ukrotite kovrče - nema ništa manje tužnog od neposlušnih pramenova, pogotovo kada postoji lijek za to. Budite svjesni neograničenih profesionalnih i doaćih metoda za neposlušne vlasi. Koristite serume za čvorove ili pravilan fen kojim će vaša kosa izgledati sjajnije i kvalitetnije.

    Većina tih proizvoda pruža dugotrajan učinak, pa možete slobodno uživati u prekrasnom danu. Nemojte zaboraviti koristiti regenerator za hidratiziranje.

    5. Vrijeme za sjaj - sjajna kosa nije pitanje gena, mnogo ljudi pronalazi način kako će njihova kosa biti sjajnija i zdravija. Serumi za sjaj vrlo su popularni upravo zbog sposobnosti da izglade kožicu kose i unaprijede refleksiju svijetla. Upotirjebite serum sa sigurnošću, čak i na suhoj kosi.



    6. Obaviti dotjerivanje - osim ako ne želite pokazati svoju boju i prirodan sjaj, imajte na umu da je dotjerivanje važan korak do prekrasnih uvojaka. Ukoliko se redovito brinete o kosi, svaki mjesec štitite svoju kosu od štetnih čimbenika.

    7. Slojevita kosa i šiške - šiške ili slojevito ošišana kosa neizostavni su detalji ove sezone. Ti sitni detalji mogu uvelike promijeniti izgled i savršeno oblikovati frizuru. Poenta je odabrati frizuru koja laska vašem obliku i crtama lica. Savršeno je vrijeme za eksperimentiranje sa različitim stilovima, šiškama, dužinom kose, sve to može uvelike utjecati na vaš izgled.

    Nema komentara: