• utorak, 13. siječnja 2015.

    Ako imate male grudi? Imate i 8 razloga da slavite

    Ako imate male grudi? Imate i 8 razloga da slavite

    Ako nikada niste dostigli velicinu brushaltera koju nose “velike” devojke nama razloga da se nervirate.Zapravo, imate razloga da slavite. Ovo su razlozi zbog kojih treba da budete zadovoljne što nosite malu veličinu brusa.

    1) OSJETIĆETE VEĆE ZADOVOLJSTVO TOKOM SEKSA

    2) MOŽETE DA ZAKOPČATE SVE KOŠULJE
    Da li znate koliko je teško da zakopšati sva dugmad na košulji? I sprečiti da se raskopčaju kada sjednete ili pokušate da vežete kosu? Naravno da ne znate. I nikada nećete saznati.

    3) FINANSIJSKI STABILNIM MUŠKARCIMA SE VIŠE SVIĐAŠ
    Koga privlače male grudi Finansijski stabilne muškarce! Sudeći prema studiji koju je objavioPsychology Today žene sa velikm grudima više privlače muškarce slabije ekonomske moći. Istraživači tvrde da bi to mogao biti nesvjestan signal dažena ima “zalihe sala, što se povezuje sa hranom i resursima”

    4) MOŽETE DA NOSITE GOTOVO SVAKI BRUSHALTER KOJI ŽELITE
    Jeftini brushalteri? Sa korpicama? Bez korpica? Oni sa i oni bez umetaka, izbor je beskonačan za tebe. To možeš čak i da ga ne nosiš.

    5) ČINE DA IZGLEDAŠ MLAĐE
    Kada si bila tinejdžerka ova činjenica te je možda frustrirala, ali sada kada si starija konačno možeš da cijeniš tu cinjenicu.Velike grudi se sa godinama opuste, što je jedan od znakova starenja. Ali ne i za tebe.

    6) U DOBROM STE DRUŠTVU
    Kameron Dijaz, Mila Kunis, Kejt Mos, Olivija Vajld, Gvinet Paltrou i lista se nastavlja.

    7) ONE ČUVAJU TVOJE ZDRAVLJE
    Čak iako ne volite svoje male grudi, budite im zahvalni. One mogu da spasu vaš život. Kako? Doktor Veis tvrdi da je djevojkama koje imaju male grudi lakše da prilikom samopregleda otkriju bilo kakvu nepravilnost zbog manjeg sloja tkiva.

    8) LjETO JE STVORENO ZA TEBE
    Bez bretela sa bratelama, kakav god bikini da odabereš, ti možeš da ga nosiš. Sportske aktivnosti u bikiniju? Da. Vozi biciklu u bikiniju, trči, radi jogu, šta god poželiš i ne moraš da se plašiš da će “djevojke” izaći na vidjelo.

    Nema komentara: