• subota, 31. siječnja 2015.

    Kako imati manji struk uz pomoć odjeće?




    Zanimaju li vas možda modni trikovi uz koje će vaš struk izgledati savršeno i bez tog viška kilograma koji su se složili? Ako je odgovor potvrdan, onda će vas oduševiti informacija kako za vitko tijelo i izgled koji ste oduvijek željeli, ne morate posezati za posebnim prehrambenim režimima.
    bez-baloner
    Moderan način života učinio je već puno toga. Zbog nedostatka vremena i manje aktivnosti, ljudi su se naviknuli na brzu hranu i nezdrave obroke. Rezultat na kraju dana je višak kilograma, povišen kolesterol i loš osjećaj.
    Nije nepoznato kako svaka osoba mora voditi računa o zdravlju i paziti što jede, ali dok ne dođete do savršenih rezultata dobro je znati da uz pomoć odjeće možete izgledati mršavije. Kao jedan od odjevnih predmeta u kojima ćete zablistati je haljina u obliku pješčanog sata. Uz pomoć haljine vaša će figura izgledati zanosno.
    Želite li da vaše noge izgledaju duže i vitkije? Ako je tako onda bi možda bilo dobro da počnete nositi hlače visokog struka. Uz spomenuti model hlača vaš će trbuh biti ravan, a naslage koje su se stvorile s vremenom više se neće vidjeti.
    Postoji još jedan komad odjeće koji nikada neće biti out, a uz koji ćete se osjećati bolje. Strukirani sako dio je modnog asortimana koji će doprinijeti tome da vaša figura izgleda onako kako ste željeli. Sako će vam pomoći da sakrijete trbuščić, a možete ga nositi uz više odjevnih predmeta, bilo da se radi o hlačama ili haljini te suknji.
    Imate li baloner u ormaru? Ako ga imate onda ga ne zaboravite iskoristiti za vizualno smanjivanje struka. Unatoč tome što neki misle, baloner s remenom ne ističe trbuh, a pogotovo ako se remen ne stisne. Upravo će taj remen pomoći oblikovati frizuru onako kako vi želite.

    Nema komentara: