• srijeda, 4. veljače 2015.

    DA LI IH PRIMEĆUJETE? Male stvari zbog kojih su muškarci ljubomorni

    DA LI IH PRIMEĆUJETE? Male stvari zbog kojih su muškarci ljubomorni
    Dajemo vam mali spisak sitnica koje će kod njega garantovano izazvati ljubomoru, pažljivo s njim.Da li ga činite ljubomornim?
    Malena doza ljubomore u vezama je uvek poželjna, jer pokazuje da je našem partneru do nas doista stalo. Međutim, naglasak je na onoj malenoj dozi. I dok postoje situacije koje kod većine ljudi izazivaju ljubomoru, postoje i one koje vam možda ne bi pale na pamet, ali izazivaju jednaki učinak. Samo što vam to vaš dragi verovatno nikada neće priznati.
    Flert s drugim frajerom/frajerima Čim primeti ovakvo ponašanje, vaš će dragi poželeti da dotičnog gospodina upozna sa svojom pesnicom, da to pristojno kažemo. Jedino što frajere izluđuje više od flerta s drugim frajerom, je očigledno petljanje/ljubljenje/pipkanje s drugim frajerom.
    Smejanje šalama drugog frajera
    Možda ste samo ljubazni, možda vam je jednostavno smešno nešto što neko priča, ali u očima vašeg dragog, smejanje šalama drugog frajera otprilike je ravno flertu.
    Ženske večeri
    Ženske večeri su pod znacima navoda jer ste vi jedina koja zna da žensko veče zaista i znači to što naziv implicira. Za njega, to je izgovor da izađete i flertujete s drugim frajerima.
    Spominjanje imena drugog frajera
    Bez prezimena, bez dodatka na temelju kojeg bi se moglo zaključiti o kom se to “Ivanu” radi. Ne Ivan s posla, ne Ivan Petrović, nego prosto “Ivan”. “Hahahaha, nećeš verovati što je IVAN danas izveo…”
    Dopisivanje s drugim frajerom
    Da se on pita, nemate vi šta da se dopisujete s bilo kojim drugim frajerom osim njega. Razmenite li koju šalu putem poruka, elegantno ćete biti svrstani u kategoriju flerta.
    Najbolji prijatelj
    Bez obzira na to koliko se dugo vi i vaš prijatelj zaista poznajete i da li ste zaista samo prijatelji, vaš će dragi uvek biti ljubomoran na njega. Osim ako je gej. Ali ako je vaš dragi ljubomorniji tip frajera nego što je to normalno, mogao bi posumnjati da li je vaš najbolji prijatelj zaista gejy. Bez obzira na upoznavanje njegovog “navodnog” dečka.
    Spominjanje bivšeg
    Flert, petljanje i spominjanje bivšeg. Osim ako ga ne spominjete u kontekstu ismejavanja i iščuđavanja kako ste uopšte mogli da budete s njim, kod vašeg ćete dragog spominjanjem bivšeg izazvati pozamašnu dozu ljubomore.
    Zabava bez njega
    Kada odete na zabavu na koju on nije u mogućnosti, znajte da će pucati od ljubomore. Iako vam je rekao da ni u najluđim snovima nema ništa protiv i uz široki osmeh vam poželeo dobru zabavu. U dubini duše vi znate da je to bio kiseli osmeh.
    Dugo ostajanje na poslu
    Šta imate da toliko radite na poslu? Imate li aferu s kolegom? Ili sa šefom? Sigurno imate neku aferu kad se tako sređujete i lickate svaki dan pre posla… Sve su ovo misli koje mu lete kroz glavu sto na sat svaki put kada na poslu ostanete duže nego što on misli da bi trebalo.

    Nema komentara: