• srijeda, 4. veljače 2015.

    Ma kakva romantika,ovo će raspametiti muškarce

    Zaboravite tradicionalne rituale povodom Valentinova – kupovinu cvijeća, odlazak u restoran, srčeka od pliša… Rasplamsajte strasti na provjeren način.
    0773007.48
    Obasipanje poklonima, čašćenje večerom, cvijeće i romantične poruke mnoge opterećuju.
    Neki i na sam spomen Valentinova, Dana zaljubljenih, požele što prije zaboraviti da tako nešto uopće postoji. Ako se možete prepoznati u gore navedenoj rečenici, predlažemo najjednostavnije moguće rješenje – izludite partnera na provjeren način!
    S obzirom da su nedavno i znanstvenici neka istraživanja posvetiti tome što zaista pali muškarce, konačno smo dobili odgovore. Seksi donje rublje definitivno pali, nema tog muškarca koji će ostati hladan ako ga bolja polovica dočeka u samostojećim čarapama ili nekoj zavodljivoj opravici.
    Istraživanja su pokazala i da ružičasta, siva, ljubičasta i plava boja ne bude želju za seksom, stoga ih izbjegavajte i radije odaberite crveno, crno ili bijelo izazovno donje rublje. Pokušajte zatim i s varijacijama na temu, u čipkastim grudnjacima i gaćicama viđa vas svakodnevno.
    Korzeti
    Nema tog muškarca koji svoju dragu ne bi volio vidjeti u korzetu. Ovo je definitivno komad odjeće koji će istaknuti sve što treba, grudi će izgledati veće, a struk tanji. Zna se i koje boje dolaze u obzir – crna, crvena i bijela. Da vizualni dojam bude bolji, seksi outfit upotpunite tangama i samostojećim čarapama.
    korzeti
    Opravice

    Muškarca je lako izludjeti ako se ispred njega pojavite odjeveni kao medicinska sestra, policajka, francuska sobarica, a da ne govorimo o izdanju zločeste školarke… Zagarantirano na ovakav outfit neće ostati ravnodušan.
    0775007.48
    Halteri ili samostojeće čarape

    Uz grudnjak i gaćice obavezno iskombinirajte i haltere ili samostojeće čarape. I cipele s visokom petom također su dobrodošle. Zahvaljujući jednoj od naših brojnih anketa, u kojoj je sudjelovalo 2.348 čitatelja, došli smo do zaključka da 35 posto muškaraca najviše pale čipkaste gaćice, 23 posto ih se odlučilo za haltere, a 21 posto za samostojeće čarape. Brojke su tu, nemojte ih ignorirati.
    0774007.48
    Negliže

    Ovaj odjevni predmet u svom bi ormaru trebala imati svaka žena koja kod kuće ima i muškarca. Muškarci posebno vole negliže od svile ili satena. Kada ugledaju taj materijal na golom tijelu svoje drage, odmah ga požele dirati. Vjerujte, neće stati samo na dodirima.
    0497007.48
    0498007.48
    I za kraj, možda bi najbolje bilo da muškarac sam navrati do nekog dućana sa seksi donjim rubljem te odabere za svoju dragu nešto u čemu bi je najradije htio vidjeti.

    Nema komentara: