• subota, 21. veljače 2015.

    Savjeti za male promjene u izgledu koje daju veliki rezultat

    Savjeti za male promjene u izgledu koje daju veliki rezultat
    Najmanji pomak po pitanju izgleda može pokrenuti pozitivni domino efekt i dovesti do osjećaja veće privlačnosti, zadovoljstva i samopouzdanja. Saznajte uz pomoć kojih malih promjena možete biti još zadovoljniji svojim izgledom.
    Mnoge žene se boje iskoračiti izvan svoje sigurne zone, međutim, upozoravaju stilisti, promjene u izgledu su pozitivne i dobrodošle, a na putu im ne bi trebao stajati strah od pogreške. Štoviše i najmanji pomak po pitanju izgleda može pokrenuti pozitivni domino efekt i dovesti do osjećaja veće privlačnosti, zadovoljstva i samopouzdanja. Neobavezne prijedloge na koje se mogu odlučiti sve žene donosi living.msn.com
    1. Odaberite vašu boju za nokte
    Na određenu boju laka za nokte nanesite sloj svjetlucavog ili šljokičastog laka. Možete upotrijebiti i nijanse ružičaste, zlatne ili srebrne ili se jednostavno odlučite za odvažnu kombinaciju poput svijetle baze i ljubičastih ‘pahuljica’.
    2. Uredite obrve
    Obrve imaju prirodni sjaj, stoga se nemojte bojati upotrijebiti olovku za obrve kojom ćete dodatno naglasiti njihovu punoću i oblik. Možete se poslužiti i starom četkicom za maskaru, umočiti ju u kremasto sjenilo u nijansi vaših obrva ili se odlučiti za boju sličnu boju kose.
    3. Ispletite pletenicu
    U klasičnu pletenicu upletite vrpcu u željenoj boji, a odaberite tkaninu koja je mekana i fleksibilna. Za svečane prilike odaberite srebrnu ili zlatnu vrpcu koju možete pustiti da nježno pada niz vaša leđa.
    4. Koristite se nijansama
    Koristite najtamniju i najsvjetliju nijansu iste boje. Tamniju nijansu nanesite uz rub trepavica, a noseći je na cijeli kapak smanjite dozu. Na gornji dio kapka nanesite svijetlu nijansu.
    5. Upotrebljavajte kopču za kosu
    Ležerno profesionalni izgled možete postići pomoću kopče za kosu sa zanimljivim detaljem. Odvojite prednji dio kose, prebacite u stranu i učvrstite kopčom nekoliko centimetara iza uha tako da se ukras za kosu ne vidi frontalno.
    6. Začinite s bojama
    Odvažite se slijediti najnoviji trend – koristite jarke boje. Hoćete li se odlučiti za narančaste i jarko ružičaste haljine, crvene hlače, ljubičaste bluze, zagasita sjenila, zeleni ili plavi tuš za oči, vaš je izbor.
    7. Lažirajte bob frizuru
    Ako imate dugu kosu za promjenu je možete svezati u rep , a prednje dijelove kose izvući prema naprijed.
    8. Obnovite boju kose
    Svijetli pramenovi nisu prikladni za zimu, stoga prilikom posjeta vašeg frizera zatražite da vas oboji u nijansu do dvije tamniju boju kose što će rezultirati vrlo bogatim i novim multidimenzionalnim sjajem.
    9. Obojite trepavice
    Odmorite od klasične crne i posegnite za maskarom u boji koja je odgovarati vašoj boji očiju. Ako imate smeđe oči, na trepavice nanesite plavu ili zelenu maskaru, a ako imate plave oči koristite ljubičastu maskaru.
    10. Zavežite ‘konjski rep’
    Za konjski rep koji ne izgleda kao da ste ovog trenutka izašli iz teretanu, elastičnu gumicu zavežite nekoliko centimetara više. Iščetkajte krajeve kose te za oblik i volumen i primijenite lagani lak za kosu.
    11. Zamijenite sjajilo za usne ružem
    Primjenom ruževa može se osvježiti cijelo lice, a najnoviji trend u nanošenju nalaže najprije nanošenje ruža na prst, a zatim utapkavanje na usne. Nemojte se bojati upotrijebiti i odvažnije boje poput zagasito ružičaste ili izrazito crvenih nijansi.
    12. Promijenite navike u manikuri
    Ako su vam dosadile nijanse blijedo-ružičaste, vrijeme da shvatite kako postoji i pregršt drugih neutralnih nijansi za vaše nokte. Sivo-ljubičaste nijanse, maslinasto zelena ili mornarsko plava idealnu su za promjenu.
    13. Promijenite razdjeljak
    Najjednostavnija i prilično učinkovita promjena jest stavljanje razdjeljak na drugu stranu. Time možete i oživjeti volumen kose.
    14. Nanesite rumenilo
    Kako bi osvježili lice odlučite se na malo drugačije poteze kistom. Krenite od nosnica i kratkim potezima završite malo ispod sljepoočnica. Zimi su vrlo prikladna i kremasta sjenila.
    15. Odlučite se za prirodne kovrče
    Nabacite prirodni look tako što ćete električnim uvijačem kosu uviti pod drugačijim kutem.

    Nema komentara: