• subota, 2. svibnja 2015.

    15 najboljih plavih nijansi



    Plava kosa nam je jedna od najdražih, moramo to priznati. Postoji toliko različitih nijansi koje pristaju različitim bojama puti. Zaista je svestrana boja. Nježne i prekrasne boje vrlo su romantične i ženstvene. Super izgledaju u kombinaciji sa drugim nijansama i bojama. Pogledajte našu kolekciju u kojoj vam nudimo nekoliko plavih nijansi koje će vam se sigurno svidjeti i vjerujem da ćete odmah poželjeti plavu boju kose. Odaberite onu koja vama nabolje pristaje, a pritom obavezno pogledajte svoju boju kože i očiju kako ne biste pogriješili boju.
    Uz preciznu pepeljastu nijansu kakvu ima Carrie Underwood, zadnju stvar koju želite je zelena kosa nakon samo nekoliko skokova u bazen. Jim Markham predlaže da smočite kosu i nanesete nekoliko kapi ulja, a nakon što izađete iz bazena, odmah isperete kosu.
    Sa svojim poznatim pramenovima boje meda, J. Lo je pokazala svima kako žene sa tamnijom puti mogu izgledati dobro i kao plavuše. Pramenovi boje karamele idu tako dobro sa puti boje masline, za razliku od crvenijih nijansi.
    Njezin frizer je napravio sjajan posao! Ombre efekt gdje je prijelaz suptilan između tamne na korijenu pa sve do prekrasne boje karamele pri vrhovima, čak i pomalo platinasta boja. Beyonce već neko vrijeme ima plave nijanse. To je ključ kako prijeći sa jako tamne u svjetliju.
    Svi koji su već prije išli prema svjetlijoj boji znaju kako taj proces može zaista oštetiti vaše vlasi. Kako biste imali kosu zdravu poput Kirsten Dunst, preporučamo šamponiranje kose šamponom za oštećenu i slabu kosu te tjedni tretman sa maskom za kosu.
    Bež ili boja šampanjca izgleda lijepo na svjetlijoj boji kože. Možete ju zaštiti kvalitetnim šamponom za suho pranje kose koji će upiti višak ulja.
    Pjevačica je pokazala konačan pepeljasti ombre efekt i izgleda super upravo zbog njezine prirodne boje kose koja je počela rasti.
    Pramenovi Charlize Theron su strateški napravljeni bez pretjerivanja te tako daju prirodan izgled. Topla boja meda sa pramenovima karamele pristajat će različitim bojama kože.
    Kako biste zadržali savršenu plavu frizuru poput Kristen Bell koristite šampon namijenjen plavoj kosi.
    Jennifer Lawrence je isprobala dosta različitih boja kose, od kojih je većina savršeno pristajala njenoj puti, svijetlim očima i ovalnom licu. Ovaj novi izgled savršen je za ljetne dane.
    Blake Lively definitivno nam je jedna od najdražih plavuša. Njezina srednje tamna boja vrlo je tražena, kako kažu frizeri.
    Nježni dodir plavo narančaste nijanse osvijetlio je boju Robin Wright. Ovakva boja kose može ispasti ružno, pogotovo ako je vaša kosa tamna. Predlažemo da frizer ostavi boju duže vrijeme na kosi i možda doda nekoliko pepeljastih pramenova.
    Duboka plava nijansa ide super sa puti i smeđim očima prekrasne Whitney Port. Ima vrlo suptilan ombre efekt. Lijepa smeđa prirodna boja sa tamno plavom te nekoliko nijansi zlatno plave.
    Uzmite u obzir boju očiju, puti, cijeli ten prije nego odaberete plavu. Za one koji žele svjetliju boju kose neka razmisle o zlatnoj ružinoj boji, poput Emily VanCamp.
    Miley Cyrus super pristaje ova boja. Ponekad monokromatska boja može biti bez sjaja i izgledati suho i dosadno, ali njena je zaista prekrasna te odlično pristaje njenom tenu.
    Ako imate tamniju boju kože, odaberite višedimenzionalne pramenove, a korijen kose ostavite u tamnoj boji.

    Nema komentara: