• nedjelja, 28. lipnja 2015.

    Kako da u par koraka iscrtate i potamnite obrve



    Veliki broj dJevojaka, ima problem sa tim što se boja njihovih obrva, savršeno ne uklapa uz njihov ten, boju kose ili ostatak make up-a. Ukoliko i vi imate ovakav problem, mi ćemo vam pomoći da ga rešite. Podelićemo sa vama način kako da pravilno i lako obrve učinite tamnijim.
    KAKO DA POTAMNITE OBRVE?
    Da bi ste obrve uspJešno učinili tamnijim, potrebna vam je:
    • sijenka za oči ili obrve u nijansi u kojoj želite da budu vaše obrve,
    • cetkica za nanošenje senke sa preciznim kratkim, tankim i čvrstim vrhom,
    • jedan štapić za uši,
    • malo vode.

    KADA STE OBEZBIJEDILI SVE ŠTO VAM JE POTREBNO, URADITE SLJEDEĆE:

    Vrh četkice okvasite vodom i iscedite ga, a zatim umočite u sijenku. Kada ste to uradili, prvi sloj, odnosno višak sijenke, nanesite na nadlanicu, kako bi ste ga skinuli sa četkice. Nakon toga, vrhom četkice pređite cijelom dužinom obrva i to kroz sredinu obrva.
    Na kraju, uzmite štapić za uši i jednom njegovom stranom obrišite višak senke sa jedne obrve, a drugom stranom obrišite višak senke sa druge obrve. Rezultatom ćete biti više nego zadovoljni. Boja,vašim obrva će biti baš onakva kakvu ste željeli.
    Ono što je osnovna pozitivna strana ovog načina potamnjivanja obrva je to što obrve neće izgledati vještački, već apsolutno prirodno. Njihova boja, izgledaće kao prirodna. Jedino što je važno, jeste da prilikom prelaženja četkicom preko obrva, budete precizni i da ne pređete njihovu liniju.
    Ukoliko želite da se vizuelno uvjerite u to kako pravilno treba da sprovedete opisani  način potamnjivanja obrva, pogledajte priložene fotografije koje će vam sigurno pomoći.

    Nema komentara: