• četvrtak, 8. listopada 2015.

    Žene sa manjim grudima bolje uživaju u seksu i imaju ljepše držanje


    0786c7d8f3b630d0_couple_cooking.xxxlarge_1-490x327


    Nekim muškarcima je veoma bitna veličina grudi,dok nekim muškarcima je to manje bitno.Oni muškarci koji vole svoje izabranice reći će da je najvažnije da su zdrave,a veličina je najmanje bitna.
    Nauka je ipak dokazala da žene sa manjim grudima imaju ljepše držanje,izgledaju mlađe a u seksu dožive više užitka od onih sa većim grudima.
    Sa medicinske strane žene sa manjim grudima brže i lakše uoče opasne izrasline.
    Evo neke od prednosti žena sa manjim grudima,koje će vas možda iznenaditi:
    -Imaju mladolik izgled
    Manje se grudi povezuju s djevojačkom dobi, pa žene koje ih nosi općenito izgledaju mlađe, vitkije i krhkije – što se smatra i simbolom ženstvenosti.
    -Imju više užitka u krevetu
    Male grudi donose veliku prednost,studije su pokazale da žene sa malim grudima više uživaju u seksu i brže postižu orgazam.
    -Mogu sebi lakše odabrati odjeću
    Duboki dekolte na velikim grudima često izgleda napadno i vulgarno.Žene s manjim grudima mogu nositi i razne haljine s otvorima na leđima koje se nose bez grudnjaka, a da se to ne primjećuje kao kod bujnih grudi.
    -Manje grudi odbijaju seksističke muškarce
    Studija Sveučilišta Westminster je pokazala kako velike grudi preferiraju muškarci izraženijih seksističkih stavova, s jasnim podjelama muških i ženskih uloga, koji žene doživljavaju kao “mekši spol”.
    -Imaju bolje držanje
    Žene sa manjim grudima imaju ljepše i bolje držanje,manje ih boli kralježnica i ne hodaju pogrbljene.Dok one sa velikim grudima često imaju te probleme,pa se često odlučuju na operaciju smanjenja grudi.
    -Imju manji zdravstveni rizik
    Mnoge studije potvrđuju kako žene s manjim poprsjem u pravilu ranije dolaze ljekaru zbog sumnjivih promjena, naprosto jer ih je lakše primijetiti nego na onim većima.Znači manje grudi mogu spasiti život.

    Nema komentara: