• srijeda, 5. listopada 2016.

    Make up trikovi za jesen


    Blog/Sve na jednom mjestu
    Svako godišnje doba je priča za sebe i svako od njih ima svoje posebnosti u kojima netko uživa više, a netko manje. Dok neki više vole visoke temperature drugi najviše uživaju u prohladnim danima.
    Bez obzira voljeli više ljeto, proljeće ili zimu, računa se jedino da spremno dočekate svako od godišnjih doba.
    Cjelokupni outfit mora biti na svom mjestu, a vi sigurni u svoj novi look s kojim ćete dočekati sljedeće godišnje doba.
    Mnogi vole ljeto jer tada mogu uživati u tamnijoj boji puti kada ne postoji tolika potreba za šminkanjem, a od make upa se jedino koristi maskara, olovka za oči ili ruž.
    Ljeto i preplanula put ne mogu trajati vječno, pa se nakon tri mjeseca treba pripremiti za novo razdoblje i nove trendove. Važno je da možete zablistati i u jesen uz najbolje make up trikove.
    Nakon ljeta je važno promijeniti neke od navika koje se odnose na njegu kože, pa tako više pozornosti treba obratiti na hidratantne kreme, a ne bi se smio preskočiti ni piling s kojim će se ukloniti sve mrtve stanice s kože.
    Kada ste zaštitili kožu s najboljim kremama vrijeme je za nanošenje pudera koji bi trebao biti prozračniji, tako da ne predstavlja opterećenje.
     Puder nije jedino što ćete koristiti, pa tako možete i dalje posezati za shimmerima i bronzerima s kojima koža neće izgledati previše bljedoliko.
    Preporučuju se ruževi tamnih nijansi, ali nećete pogriješiti ni ako odaberete ruž u svjetlijoj nijansi ili onoj koja više ide uz vašu boju kože. Sve je dozvoljeno.
    Rumenilo je još jedan dio dekorativne kozmetike koji se treba naći na popisu obavezne šminke. Boja rumenila bi se trebala slagati s bojom ruža.
    Ako ste tamnije puti ili još uvijek uspijevate zadržati preplanulu put, možete se poigrati sa zlatnim tonovima sjenila dok žene s hladnijom bojom kože mogu pokušati sa srebrnim nijansama sjenila.
    I na kraju ne zaboravite na obrve koje bi trebale biti za nijansu svjetlije od vaše boje kose.
    Ako niste sigurni u njihov oblik i koliko bi trebale biti tanke, uvijek možete potražiti savjet u najbližem kozmetičkom salonu koji će ih oblikovati baš onako kako treba da bi mogli zabljesnuti.

    Nema komentara: