• srijeda, 5. listopada 2016.

    Make up za zelenu boju očiju


    Zelene oci su lijepe i da bi još više istaknuli njihovu ljepotu potrebno je znati kako ih našminkati, odnosno s kojim sjenilima pojačati mističnost i ljepotu pogleda. Postoje boje s kojima ne možete pogriješiti, ali isto tako postoje nijanse koje nisu za vas. Saznajte koji je najbolji make up za zelenu boju očiju.
    Između svih nijansi sjenila koje možete pronaći u bolje opremljenim drogerijama, ljubičasta boja sjenila je kao stvorena za zelene oči. Želite li se našminkati s ovim bojama, oči istaknite tako što ćete na vanjski kut oka staviti tamniju nijansu ljubičaste, a u unutrašnji svjetliju. Nakon sjenila završite s maskarom smeđe boje, a nikako ne crne kako bi izbjegli grub pogled.
    Ljubičaste nijanse nisu jedino što odgovara zelenim ocima. Možete ih naglasiti uz pomoć neutralne boje, a radi se o sivo-smeđoj nijansi koja će istaknuti vaše oči baš kako treba. Nakon što ste nanijeli željenu boju sjenila na kapke, uzmite crnu olovku koja će bolje odgovarati za dnevni nego večernji make up, kada se možete uljepšati crnim tušem.
    Smatrate li kako je crna boja olovke ipak malo gruba za vašu boju očiju, uvijek se možete odlučiti za smeđu nijansu baš kao i kod maskare, sve ovisi o tome kakvu boju zelene imate, radi li se o tamnijoj ili svjetlijoj nijansi. Smeđa boja tuša za oči nije jedina koju savjetuju vizažisti, nećete pogriješiti odlučite li se i za sivu boju.
    Make up za zelenu boju očiju ne može bez tamno zelene boje sjenila s kojom ćete dobiti potrebnu eleganciju,profinjenost i mističnost.
    Boja bakra, šljive, jorgovana i lavande nalaze se na popisu make upa koji zene najviše biraju kada žele našminkati zelene oči kako treba, da istaknu samo prednosti, a sakriju mane.
    Želite li se igrati s metalik bojama, uvijek se odlučite za zlatnu, smeđu ili bakrenu dok bi srebrne nijanse trebalo izbjegavati jer nikako ne idu uz zelenu boju.
    Zelena boja traži više toplih nego hladnih tonova i toga se treba držati ako se želite našminkati na najbolji mogući način kako bi na kraju priče bili zadovoljni odrazom u ogledalu. Igrajte se s bojama, ali pazite kod kombinacija kako bi nanijeli samo one boje koje će odgovarati uz vaše oči.

    Nema komentara: