• četvrtak, 6. listopada 2016.

    Što muškarci žele u krevetu


    Kada pričamo o tome što muškarci žele u krevetu, pri tome ne mislimo konkretno na krevet. Može biti i zadnje sjedište automobila, kauč, fotelja ili stol.
    Koje god mjesto bilo, ovo je popis onoga što svakog muškarca pretvara iz običnog ljubavnika u vrhunskog majstora.
    Pokušajte mu pružiti ono što on želi i za uzvrat ćete sigurno biti nagrađeni.
    Samouvjerena žena
    Nijedan muškarac tijekom seksa ne razmišlja o vašem celulitu, salu, podbratku ili vašem neobičnom izrazu lica dok ste u nekoj pozi. Sve je to u vašoj glavi. Kada dođe do seksa jedino na što muškarac tada misi je seks. Ako primijete da ste nesigurni, da pokrivate trbuščić, pazite na izraze lica ili poze mogli biste ga ohladiti. Budite samouvjerena, oni vole ženu sigurnu u sebe.
    Otvorena komunikacija
    Iako su većinu vremena žene te koje žele komunikaciju, kada je seks u pitanju žene nekako kao da ušute i rijetko kada razgovaraju o tome sa svoji partnerom. Što znači da ga niti kritiziraju niti hvale. Muškarci žele čuti koji dojam su ostavili i žele popraviti ako nešto ne štima. Recite im to i vidjet ćete rezultat. Naravno pri tome pripazite da im ne povrijedite ego jer tada će se morati najprije oporaviti. 
    Spremnost eksperimentiranju
     Muškarci u seksu vole nove stvari i ako njihova partnerica voljna iskušati nešto što njih uzbuđuje spremni su učiniti štogod ona želi za uzvrat.
     
    Pokažite da želite bit upravo ovdje s njime
    Muškarcima je jednako važna povezanost između vas tijekom seksa.
    Ako osjete da niste duhom prisutni s njima to ih može povrijediti gore nego žene.
    Budite glasna i dajte mu do znanja da uživate
    Svaki muškarac želi povratnu informaciju o tome kakav je bio, ali jednako tako želi tijekom seksa znati da vam je lijepo kao i njemu. Nemojte biti nijema u krevetu, recite mu što vam odgovara, što vas pali, a što hladi.
    Svaki muškarac želi zadovoljiti svoju partnericu i učinit će sve po tom pitanju da to i ostvari. Ono što vi morate učiniti je dati mu do znanja što želite i trebate te kako da vam on to pruži. Ako vi njemu date do znanja da ste zadovoljni, on će vas učiniti još zadovoljnijom.

    Nema komentara: