• petak, 12. prosinca 2014.

    Cure za vas! 7 neobičnih stvari koje privlače dečke!


    138996018454732f3ee7002463244146_orig

    Kada vas netko upita što privlači dečke,vjerojatno biste odgovorili dobro tijelo,lijepo lice i smisao za humor.

    No, ipak postoje još neke stvari zanimljive i svakodnevne koje su im seksi,a vjerojatno to nikada ne biste rekli.Pitate se koje su?



    #Spretno baratanje s alatom
    Jednako kao što curke vole vidjeti dečka za štednjakom te kušati hranu koju je spretno ‘složio’,dečki vole spretne djevojke Zašto bi alat bio rezerviran samo za jači spol?
    #Joga
    Je li to zbog činjenice da na ovaj način šaljemo poruku kako smo fleksibilni i kako bismo naše tijelo mogli svinuti u mnogo položaja ili zbog mira i fit tijela ne znamo,ali dečki jako vole vidjeti djevojke koje se bave jogom.
    #Dobra vožnja
    Postoji mit da djevojke nisu tako spretne za volanom pa se možda zbog toga dečkima sviđa kada vide neku koja se odlično snalazi u ulozi vozača? Kako god, kažu da djevojku koja vozi brzo i agresivno doživljavaju kao izazov što im je uzbudljivo. Ipak, ne savjetujemo vam da zbog toga vozite ‘brzo i agresivno’.
    #Citiranje određenog dijela pjesme
    Ovo posebno pali kod zagriženih ljubitelja hip-hopa, rocka ili bilo kojeg glazbenog pravca. Kada u svakodnevnom razgovoru ‘bacite’ jedan od njegovih omiljenih stihova, dečki ostaju bez teksta.
    #Bijelo pamučno donje rublje
    Iako se često susrećemo s reklamama za seksi, čipkasto donje rublje raznih boja, pokazalo se da je najobičnije bijelo pamučno donje rublje dečkima i više nego seksi.
    #Nenošenje grudnjaka
    Moramo li dodatno objašnjavati zašto je ovo seksi?
    #Bacanje “zločestih” fora
    Svi vole čuti duhovite fore zabavnih osoba, ali dečkima je seksi kada cura baci ‘crnjak’ ili neku ‘zločestu’ foru koju inače ne bi očekivali iz njenih usta.

    Nema komentara: