• srijeda, 17. prosinca 2014.

    Osvježite svoj izgled uz ove make-up trikove!

    13883_big
     Ako vam je dosadio vaš izgled te biste voljeli isprobati nešto novo,danas vam donosimo nekoliko zanimljivih make-up ideje kojima ćete osvježiti svoj svakodnevni izgled.

    Trikovi su vrlo jednostavni,a učinkoviti.Čak i ako niste navikli na tamnije nijanse,uz ove ćete savjete izgledati kao da vas je našminkao profesionalac.

    1. Isprobajte smokey-eyes

    Želite li suptilan,ali efektan izgled ove zime isprobajte ‘smokey-eyes’.Nakon što nanesete tuš za oči,dodajte malo crnog ili sjenila za oči i pomoću aplikatora razmažite po kapcima kako biste dobili željeni efekt.

    2. Tamne nijanse ruževa na usnama

    The Art Of Elysium's 5th Annual Heaven Gala - Arrivals

    Nošenje tamnih nijansi ruževa za usne svakom looku daje jednu dozu ozbiljnosti i misterioznosti.Želite li izgledati tajnovito,nanesite na usne tamni ruž koji će odgovarati vašem tenu.Ako se odlučite za tamni ruž, svakako imajte na umu da make-up na očima mora biti minimalan.

     3. Tamne nijanse na noktima

    Alexa Chung Launches Alexa Manicure At Debenhams

    Ako su vam ‘smokey-eyes’ ili tamni ruž previše,ali ipak biste voljeli učiniti nešto po pitanju svog izgleda, onda isprobajte nešto ležernije poput tamnih lakova za nokte.Bez obzira je li riječ o smeđoj,crnoj ili sivoj boji laka za nokte,te će vam nijanse pomoći da uskladite svoj look s vanjskom temperaturom.

    Nema komentara: