• srijeda, 17. prosinca 2014.

    Top 5 za srećne parove




    par8




    Srećni parovi znaju da izraze ono što misle i osjećaju, bez ustručavanja. Mnogi parovi, posebno u dužim vezama, zaboravljaju na zabavu, a većina ih priznaje da je upravo to ono što im nedostaje.

    Pročitajte koje su to navike koje čine osnovu zdrave i srećne veze:

    Izrazite svoja osjećanja

    Srećni parovi znaju da izraze ono što misle i osjećaju, bez ustručavanja. Naravno da se nećete baš uvijek slagati, ali to je zaista znak da je s vašom vezom sve u redu.

    Razgovarajte

    Srećni parovi razgovaraju o svemu, dogovaraju se i prave kompromise. U suprotnom se problemi samo gomilaju pa s vremenom postaju neizdržljivi. Ne dopusti da se to dogodi i tvojoj vezi.

    Izađite u provod

    Mnogi parovi, posebno u dužim vezama, zaboravljaju na zabavu, a većina ih priznaje da je upravo to ono što im fali. Odredite jedan dan u nedjelji kada ćete otići u bioskop, na večeru i prisjetite se kako je sve počelo.

    Naglašavajte koliko se cijenite

    Svako od nas voli pohvale i komplimente. Ne zaboravi da mu češce daš do znanja koliko ga voliš, poštuješ i koliko si srećna što ga imaš. Prvo, on će to itekako cijeniti. Drugo, sigurno će znati kako da ti zahvali na tome.

    Uzmite vremena za sebe

    Računica je jednostavna, ako ste stalno zajedno i ništa ne radite jedno bez drugoga, s vremenom ćete dosaditi jedno drugom. Nemojte zaboraviti na svoje prijatelje i prijateljice i na to kako ste s njima provodili vrijeme prije veze. Za neke stvari prijateljice su nezamjenjive, a sve znamo koliko dobra znaju biti ženska druženja.

    Nema komentara: