• nedjelja, 4. siječnja 2015.

    Kako da osvojite muškarca bez riječi






    Tipovi padaju na ono žene kažu, ali kada je u pitanju pravo osvajanje, vaše rječi padaju u drugi plan. One su šlag na torti, ali prije toga ga možete privući na drugačiji način.

    Ono što nosite je važno

    Odjeća ne čini čovjeka, ali stvara prvi utisak, pa odjeća govori o vama prije nego što ste rekle ijednu reč. Kada su muškarci u pitanju, stvari su poprilično jednostavne - ne zanima ih koliko je nešto moderno ili ne, više se fokusiraju na to kako nosite to. Znaju kada vam je prijatno u odjeći, a znaju i kada odjeća nosi vas. Istraživanja pokazuju da muškarci padaju na kombinacije koje nisu previše napadne, ali i na one odjevne predmete koji ocrtavaju vašu figuru.

    Vaš glas igra važnu ulogu

    Sjećate se Dženis iz serije Prijatelji? Njen glas je odbijao muškarce, jer niko ne voli ženu koja krešti. Naravno da nećete mijenjati vaš prirodan glas, ali možete promijeniti način na koji govorite. Muškarcima su mnogo zanimljivije žene koje pričaju malo tiše - njima će posvetiti više pažnje nego onima koje se deru i biraju visoke tonove. Govorite tiše, da vam se približi, I tako ćete ga  mnogo brže osvojiti.

    Budite mu prijateljica

    Muškarci su jako nervozni kada je riječ o osvajanju žena, a mnoge žene im to dodatno otežavaju glumatanjem i pravljenjem da su neosvojive. Lijepo je zadržati dozu mističnosti, ali ako želite stvarno da osvojite frajera, pokušajte sa prijateljskim pristupom. Ako se u tvom društvu osjeća prijatno, željeće ponovo da vas vidi.

    Nema komentara: