• srijeda, 21. siječnja 2015.

    Posmatrajte ga pažljivo:7 muških gestova koji govore više od Volim te!






    Slatke riječi Volim te imaju veoma duboko značenje i za muškarce i za žene, ali nekima je vrlo teško da ih izgovore.
    Međutim, imajte u vidu da djela mnogo više govore od riječi, a određeni gestovi nedvosmisleno pokazuju da vam je stalo do neke osobe.
    1. Dugi, strastveni poljupci
    Poljubac zatvorenih očiju tokom kog vam usne ostaju dugo spojene, a dah dubok i strastven vrlo je emotivan trenutak, kako za vas, tako i za njega. Ako ga doživite, znajte da mu puno značite, a i vi ćete partneru istu činjenicu staviti do znanja.
    2. Osmijeh nakon poljupca
    Poljubac je prepun snažnih emocija, ali ono što se dogodi nakon njega je još emotivnije. Ako primetite da vas odmah nakon poljupca vaš muškarac posmatra i blago se smješka, znajte da pored sebe imate zaljubljenog partnera.
    3. Sluša vas i posmatra dok pričate
    Pratite njegov pogled i on će vam otkriti mnog o njegovim osjećanjima. Ako primjetite da vas posmatra, da mu je pogled na vašim usnama, pa na očima i izgleda kao da pomno prati svaku vašu riječ, to može značiti da je istinski privržen vama.
    4. Voli svuda da ide sa vama
    Muškarci nisu ludi za šopingom i razgledanjem izloga. Ako je i vaš partner pripada većini muškaraca koja to ne voli, a spreman je da provede sa vama jedno takvo popodne i pritom se dobro zabavlja, sigurno se radi o snažnim osjećanjima koja gaji prema vama!
    5. Prati vas pogledom iz daljine
    Kada ste na javnom mestu, na primjer u kafiću ili noćnom klubu, i udaljite se od svog partnera, ali kada pogledate u njegovom smjeru primjetite da vas traži pogledom, budite uvjereni da mu je stvarno stalo do vas.
    6. Uvijek je dotjeran kad je u vašem društvu
    Kada se dogovorite za večernji izlazak, šetnju gradom ili šoping, on je uvjek doteran, namirisan i izgleda besprekorno? To je definitivno znak da uvjek želi da vas zadivi i da vam se iznova dopadne.
    7. Spontano vas dodiruje u javnosti
    Stavlja vam ruku na leđa ili oko struka kada šetate ili vam dodirne koljeno dok sjedi pored vas ili samo stavi ruku na vašu... Sve su to znakovi dubokih i snažnih osjećanja i nježnosti koju čuva za vas.

    Nema komentara: