• ponedjeljak, 9. veljače 2015.

    DAN ZALJUBLJENIH – 5 odjevnih kombinacija koje će ga oboriti s nogu


    Tik – tak, još malo i stiže  Dan zaljubljenih. Sigurni smo da će većina vas 14. februar provesti u društvu voljene osobe – bilo da je to vaš partner ili, ako niste u vezi / braku, single drugarica s kojom ćete ovu noć provesti na dobroj žurci wink.
    I naravno da vam je bitno kako ćete izgledati.
    U zavisnosti od prilike na koju idete treba i da izaberete svoju odevnu kombinaciju.
    Pogledajte naša 4 predloga kako se možete obući za različite prilike. Nadamo se da ćete dobiti inspiraciju, a sigurni smo da ćete izgledati prelepo.

    1. Neformalan izlazak ili večera – Bilo da izlazite sa dečkom ili drugaricama, ne morate previše da mozgate šta ćete obući. Šorts i crvena bluza uz baletanke ili mokasine će biti idealna udobna varijanta. A kada dođe vreme za spavanje, stavite svoje štitnike za oči u obliku mačke i odmorite se za dan koji sledi.
    Valentine-Day-Night-Outfit-Your-Girlfriends

    2. Odlazak u klub – Ako ste ipak za odlazak u klub gde ćete đuskati do zore i možda osvojiti nekoga, šorts zamenite kožnim helankama, baletanke visokim seksi potpeticama i, naravno, ne zaboravite nakit koji će sve osvežiti!

    Valentine-Day-Date-Outfit-Your-Girlfriends

    3. Bez obzira na sveMala crna haljinica je uvek naš favorit i možete je nositi u svakakvim prilikama. Kakvog god da je kroja ili materijala sa njom možete raditi bilo šta. Od elegantne, šik do svakodnevne, opuštene varijante ona je za sve. Upotpunite je sa par detalja, lepom frizurom i šminkom, naravno fantastičnim cipelama i put pod noge.

    Valentine-Day-Date-Outfit-Your-Boyfriend

    4. Otmena večera – Idete na otmenu večeru i želite da izgledate elegantno i ženstveno. Haljina A kroja će biti idealan izbor! Pošto je crveno boja ljubavi, izaberite kombinaciju u kojoj će ova boja dominirati. Uz klasične detalje, poput crnih salonki i pismo tašne, uz diskretan nakit sigurno nećete pogrešiti.

    Valentine-Day-Outfits

    5. Noć u krevetu – Ako pak ostajete kod kuće u zagrljaju svog dečka ili suprga, evo pravih kombinacija i za tu priliku…
    Valentine-Day-Night-Outfit-Your-Boyfriend Valentine-Day-Night-Outfit-Your-Husband

    Nema komentara: