• ponedjeljak, 9. veljače 2015.

    Novi načini upotrebe laka za kos


    Lak za kosu je definitivno jedan od proizvoda za kosu koji većina pripadnica ljepšeg pola uvijek ima u svom domu.

    ????????????????????????????
    Nezamjenljiv je kada želite da napravite elegantne frizure i oblikujete kosu.
    Ipak, da li ste znale da postoje i drugi načini njegove upotrebe.
    Lak za kosu može uljepšati vaše kućne biljke, spasiti čarape i uništiti insekte – eto razloga više da ga uvijek imate u domu.
    Pogledajte naš mali vodič i spoznajte drugu stranu laka za kosu
    1. Protiv insekata – Ušle ste u kuhinju, naišle na bubu, buvu ili nekog drugog neprijatelja insekta, vrisnule, poskočile i sad je vrijeme da se obračunate sa neželjenim gostom! Ako u kući nemate sprej protiv buba i insekata, poslužite se lakom za kosu. On deluje jednako dobro kao i sprej protiv ovih malih napasti, samo što mnogo ljepše miriše.
    2. Spas u pravi čas – Izvukle ste žicu na čarapama, a nemate rezervne, a niste ni u mogućnosti da kupite nove i ko za baksuz u kući nemate providni lak za nokte kojim bi zaustavile dalju katastrofu? Ne očajavajte, na mjesto pucanja nanesite malo laka za kosu. Ovaj trik će spriječiti dalje izvlačenje žice. Lak za kosu je odlično rešenje jer je potpuno neprimjetan.
    tights-
    3. Oblikovanje obrva – Ako nemate gel za definisanje i učvršćivanje obrva, nema potrebe ni da ga kupujete. Sve što vam je potrebno jesu lak za kosu i stara četkica za zube. Malo laka za kosu naprskajte na četkicu i pređite preko obrva.
    4. Mrlje od karmina – Skidale ste omiljenu bluzu i trag karmina je ostao na materijalu? Na umrljano mjesto nanesite lak za kosu i sačekajte par minuta. Potom isperite vodom i operite odjeću na uobičajen način. Fleka će potpuno nestati.
    woman-applying-bold-red-lipstick
    5. Sjaj cipela – Nakon što obrišete stare cipele, nanesite na njih lak za kosu kao završnicu. Cipele će dobiti nevjerovatan sjaj i izgledaće kao da ste ih tek kupile.
    6. Duži život cveća – Lak za kosu ne samo da produžava dobar izgled vaše frizure, već isti efekat ima i na cvijeće. Ako pošpricate cvijeće lakom za kosu, duže će vam krasiti prostoriju svojom ljepotom.
    Houseplants-for-Beginners_hero_image
    7. Odložite pranje kose – Ukoliko nemate vremena da perete kosu, a šampon za suho pranje kose vam nije pri ruci, nanesite na kosu malo laka tako što ćete ga pošpricati na korijen kose, sa udaljenosti od 30cm i rukama rastresti kosu. Lak će blago upiti masnoću i pružiti joj volumen. A naravno tu su i punđe koje ćete dotjerati lakom.

    Nema komentara: