• nedjelja, 8. veljače 2015.

    Najbolji pokloni za Valentinovo

    Za početak morate sebi zadati jasan cilj što želite poručiti odabirom poklona i odlučiti koliko ste spremni potrošiti.
    poklon_mojportal_258971261
    Kupiti poklon za muškarca može biti jednako teško, ako ne i teže, nego za ženu.
    1. Trgovine u svojoj standardnoj ponudi imaju prilično dosadne poklone koji se svode na igračke sa srcima, diplome za najboljeg dečka ili curu i slične neinventivne stvari, uz ponudu raznih bombonijera koje su prikladne tek na početku veze.

    KAKO DA IZABERETE SAVRSEN POKLON ZA VALENTINOVO EVO PAR SAVJETA:
    Kako onda odabrati poklon za Valentinovo? Pa, za početak morate sebi zadati jasan cilj što želite poručiti i odlučiti koliko ste spremni potrošiti. Dobar je i poklon koji ne mora na prvi pogled reći da je dobiven za Valentinovo, no ako njime partneru pokažete koliko ga dobro poznajete, bit će najbolji mogući.

    ODABEROTE POKLON PREMA DULJINI TRAJANAJ VEZE:
    Nećete pogriješiti ako poklonite neki bon za usluge poput masaža, wellnessa, putovanja i sličnog, što u današnje doba možete osigurati preko raznih dnevnih ponuda, kozmetičke proizvode koje znate da partner voli, neki CD s pjesmama koje oboje volite ili seksi igračku o kojoj maštate.
    Parfemi i nakit moraju biti u skladu s onim što partner voli, ne moraju nužno biti skupi, ali trebaju na neki način poslati vašu željenu poruku, cvijeće odlično ide uz sve, a dobro će proći i romantična večera koju ste pripremili sami.

    Partner će znati cijeniti i originalan poklon poput, primjerice, zvijezde na nebu koju možete kupiti na nekolicini stranica, a ne košta previše –  čokoladna krema kojom ćete si oslikati tijela i nastaviti zabavu u krevetu, panoramski let avionom ili jednostavan lokot za vječnu ljubav.

    2. Poznat je stereotip da “muškarcima ništa ne treba”, što stvara iluziju da je njima mnogo lakše kupiti poklon. U svakom slučaju i muškarcima godi kad dobiju neki poklon pogotovo, ako je nešto što im se jako sviđa. Muškarci više vole poklone koji su vezani za tehniku ili funkcionalnost. Pun pogodak je uvijek ručni sat ili neko cjenjeno alkoholno piće. Ukoliko se bavi sportom ili ima neki drugi hobi, dobra je ideja pokloniti nešto vezano za to. Evo nekoliko ideja šta kupiti za poklon dečku, bratu, tati ili nekom drugom bitnom muškarcu u vašem životu:
    Odjevni predmeti – Muškarci, kao i žene vole dobijati lijepe odjevne predmete na poklon. Ako znate veličinu osobe kojoj kupujete poklon možete kupiti kvalitetnu košulju ili džemper. Ukoliko ne znate veličinu, poklon može biti nešto univerzalno, kao što je remen ili kravata.

    Dijelovi za auto ili motor – Već je dobro poznato koliko muškarsi vole svoje “ljubimce”. Ukoliko kupite neki ukras ili mali dio za njihov auto ili motor, sigurno je da će on biti presretan.

    Tehničke inovacije – Svaki moderan muškarac voli da pored sebe ima najnovija dostignuća u svijetu tehnike. Možete kupiti nove mp spravice, dodatke za računar ili mobitel.

    Čokoladice i ostali slatkiši – Svi volimo čokoladu i slatkiše, tako da će ovaj poklon biti pun pogodak.

    Karte za utakmicu – Nepogrešiv poklon kada je u pitanju muškarac. Svakako kupite dvije karte, da bi mogao da povede prijatelja ili moZDA VAS.

    Nema komentara: