• ponedjeljak, 20. travnja 2015.

    NAJBOLJIH 10 SVEČANIH FRIZURA

    SVEČANE FRIZURE SU JEDNA OD NAJVAŽNIJIH STAVKI I DETALJA SVAKE ŽENE NA SVAKOJ SVEČANOJ

    PRILICI.UKOMPONOVATI FRIZURU ŠMINKU I HALJINU NIJE LAK POSAO ZATO DOBRO TREBA PAZITI ZA

    KOJU ĆETE SE VARIJANTU ODLUČITI. SVAKA SVEČANA FRIZURA ZAHTEVA PROCENU FRIZERA,STRPLJENJE

    I DOBRE PREPARATE ZA STILIZOVANJE.

    1.
    1
    Ova frizura je jedna od najkomplikovanijih u ovom izboru i zato je stavljamo na sam početak. Frizura demonstrira ružu i njene latice te je preporučljivo da je samo mlade nose, jer je previše svečana za bilo koju drugu verziju odevanja.

    2

    3
    Pogledajte kako je samo moćno izgledala Jessica Simpson u ovoj kombinaciji. Frizura nije prekomplikovana, već je samo oko dobro zalizane punđe obmotana jedna deblja i jedna tanja pletenica.

    3

    6Ovo je jedna varijanta svečane frizure koju možete nositi i u dnevnim prilikama. Kosa na stranu odiše glamurom te naglašava vaše crte lica.

    4

    4Ovo je jedna od najpopularnijih svečanih frizura u 2014 oj godini gde se očigledno baca svetlo na modu 50ih godina. Sve više i više se zalizuje kosa u pinap stilu.

    5

    2Petenice odišu starim rimskim boginjama i pravoj ženskoj ljepoti. Ovaj outfit savršeno ide uz ovu pletenicu i bijela je boja odličan izbor.

    6

    10
    Niske i raštrkane messy punđe su totalni hit i u 2013oj i u 2014oj godini. Niska punđa je definitivno najtraženija svečana frizura trenutno.

    7

    7
    Jessica je opet objasnila kako se nosi visoka frizura i dan danas kad više pored niskih punđa i nisu toliko aktuelne. Ovakve frizure su prikladne za poslovne sastanke gde će vam recimo savršeno ici uz kostim.

    8

    9
    Još jedna niska punđa sa puštenim šiškama, odiše prirodnošću i glamurom!

    9

    8
    Ovo je tako jednostavno a tako hot. Morate priznati!

    10

    5

    Nema komentara: