• srijeda, 29. travnja 2015.

    Top 6 kratkih frizura

    Top 6 kratkih modernih frizura - vol. 14

    Bob frizura, pixica ili možda neki drugi kratki stil. Bez obzira koji odaberete, kratka kosa je u modi stoga nećete fulati. Kada birate svoju pravu frizuru tada morate obratiti pozornost na svoj oblik lica, svoju put. Svaki taj detalj je bitan. Isto tako, vaša frizura ovisi i o teksturi kose. To je vrlo bitno jer postoji mnogo frizura koje možda ne možete nositi. Za pomoć se uvijek obratite svom frizeru, on će znati što uraditi i najbolje će vas savjetovati.
    Kratke frizure vrlo su praktične. Nećete vam kosa smetati u vašem svakodnevnu poslu, bilo na radnom mjestu ili kod kuće. Iako ćete morati češće ić frizeru, sjetite se samo kakvo ćete olakšanje osjetiti kada vam duga kosa više neće smetati. Pogledajte našu kolekciju kratkih frizura i odlučite se za jednu.
    Kako biste uvijek bili u središtu pozornosti, uljepšajte svoju bob frizuru sa plavim nijansama poput Alice Eve. Na jednoj strani kosa je lagano nakovrčana prema van na jednoj strani, a na drugoj prema unutra te tako stvara casual izgled za mlade djevojke i žene. Ovaj stil je prikladan za većinu tipova kose te će na lijep način prikazati tanku i ravnu kosu.
    Asimetrični bob koji ima Ali Larter uvijek će nam biti jedan od najdražih trendova. Ovo je suvremeni razbarušeni stil sa prekrasnim zlatno plavim nijansama koje stvaraju teksturu.
    Milla je pokazala kako bob do brade definitivno nije siguran odabir za moderne žene 21. stoljeća. Trendi asimetrični oblik naglašen je razdjeljkom na stranu te pokazuje prekrasne naušnice. Duža strana ležerno pada na lice.
    Ovo je još jedan super look za svakoga tko ima prirodno gustu i valovitu kosu, a želi trendi izgled koji ne zahtjeva previše proizvoda za kosu ili kompliciranu njegu. Kosa je uglavnom iste duljine.
    Ukoliko volite retro frizure koje ste mogle vidjeti u nekim serijama i filmovima, ovo je pravi odabir za vas. Cara ima duboki razdjeljak na stranu te prekrasne valove oko glave.
    January Jones voli seksi šik frizure koje vrlo lako možete postići sa dugom bob frizurom. Kao i obično, njena frizura je trendi, postepeno ošišana te lijepo prati oblik lica. Dobila je dodatne bodove za ovu prekransu srednje plavu boju kose sa bakreno ružičastim pramenovima.

    Nema komentara: