• srijeda, 29. travnja 2015.

    KAKO ĆE KOSA BRŽE NARASTI?



    Koliko ste samo puta poželjeli prekrasnu dugu kosu, ali ona nikako da naraste. Čini vam se kao da cijeli život želite postići određenu dužinu. Obično kosa raste oko 1 cm mjesečno, ali vi možete ubrzati taj proces sa trikovima koje ćemo vam otkriti u ovom članku. Ovim trikovima će kosa rasti brže, ali će biti zdravija i sjajnija.
    1. Možda zvuči čudno, ali redovito šišanje ubrzava proces rasta. Riješit ćete se ispucalih vrhova i spriječiti gubitak kose, a i vaša će kosa biti zdravija.
    2. Izbjegavajte toplinu koliko možete. Smanjite korištenje pegle za kosu, figara, fena i slično. Zamijenite ih drugačijim načinima i prirodnim metodama. Za kovrče upotrebljavajte limenke ili slamke, a tu su i punđe i pletenice koje također nakovrčaju vašu kosu.
    3. Masirajte vlasište kako biste stimulirali protok krvi koji će ubrzati rast i osigurati zdravlje vašeg vlasišta i korijena kose.
    4. Koristite proizvode koji potiču rast kose poput seruma i specijalnih regeneratora.
    5. Češljajte kosu svaki dan sa češljem širokih zubaca kako se ne bi zapetljala. Također, možete masirati glavu, opustite vlasište češljem dok prolazite kroz kosu.

    Nema komentara: