• petak, 22. svibnja 2015.

    Pet savjeta za savršeno oblačenje

    Pet savjeta za savršeno oblačenje
    Kada su u pitanju savjeti, većina ljudi želi da se obrati majci – ona je ta koja ih voli, želi sve najbolje i trudi se da im olakša život.
    Još od djetinjstva, majke usmjeravaju djecu i od njih prave ljude, usađuju im navike i oblikuju karakter, pa i uče kako da se odijevaju. Majčini savjeti koji se tiču mode su vanvremenski, nikada neće zastarjeti i vaš stil može biti samo bolji ukoliko ih poslušate.
    1.Tinejdžerke vole da oblače ono što je u modi, ali majka će vas posavjetovati da treba da kupujete ono što pristaje vašoj građi.
    2. Bijelih, običnih majica nikad dosta. Slažu se uz sve, idu i uz klasične, elegantne, ali i opuštene, ležerne i sportske kombinacije. Zato ih treba imati nekoliko kako biste mogli da ih uklapate skoro svaki dan – nećete pogriješiti.
    3. Za to što vam majka kaže da uvučete stomak i izbacite grudi ima nekoliko razloga.Prvo, figura će vam izgledati ljepše, drugo, držanje će biti pravilno, a kičma će ostati zdrava i ispravljena.
    4. Mame kažu da je haljina prikladna za svaku priliku i u pravu su. Samo treba da odlučite o dužini, boji i modelu u zavisnosti od prilike.
    5. Nosi ono što ti podiže samopouzdanje, kažu majke. Tačno tako, mnogo ljepše ćete izgledati u onome u čemu se prijatno osećate, jer ćete biti boljeg raspoloženja. Sa druge strane, ako nosite neki neudobni komad koji vam ne pristaje, samo zato što je u modi, očekujte pravi modni fijasko.

    Nema komentara: