• ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

    Profesionalni tretman celulita kod kuće

    Da li i u udobnosti svog doma možete postići iste rezultate u uklanjanju celulita i masnih naslaga kao kod tretmana u salonu? Svakako! Guam blata od algi, blatne kreme i gelovi, kema za masažu i dijetetski napici objezbeđuju kompletan tretman celulita i masnih naslaga koji je efikasan kao i profesionalni.



    GUAM ANTICELULIT TRETMAN U 4 KORAKA!

    Iako je stalno korišćenje blata ili blatnih krema efikasno i daje odlične rezultate, za najbolje rezultate Guam preporučuje kompletan anticelulit tretman u 4 koraka.
    1. Guam Dren dijetetski napitak na bazi algi, zelenog čaja i biljnih ekstrakata podstiče drenažu i čišćenje organizma od toksina. Ukus napitka je sličan čaju, a koristi se tako što jednu od 30 kesica napitka razmutite u 1l vode i popijte u toku dana. Jedno pakovanje dovoljno je za mesec dana, a ukoliko mu dodate kolut limuna detoksikaciju ćete pretvoriti u uživanje.
    2.  Gaum piling na bazi morske soli uklanja mrtvih ćelija i omogućava bolju apsorpciju sastojka preparata. U pilingu su alga marina,morska so i esencijalna ulja (menta, limun, ruzmarin). Koristi se tako što se utrljaja u kožu blagom masažom i nakon toga ispere.
    3. Guam blato od algi je najvažniji deo tretmana. Alge efikasno ubrzavaju metabolizam. U 1 kilogramu Guam blata je 6 kilograma svežih algi koje su sušene na vetru i pomešane sa sicilijanskom glinom, zato je ovaj tetman tako efikasan. Blato se koristi svaki 3. dan i drži po 45 minuta pri čemu kožu treba umotati u foliju. Blato od algi greje kožu i na taj način podstiče cirkulaciju. Za osetljivu kožu preporučuje se hladno blato.
    anticelulit blato guam
    4.  Fango hladni ili topli gel od algi nanosi se nakon tretmana, da bi imao produženo delovanje. Ukoliko je vaša koža osetljiva, preporučuje se hladni gel.
    Za dodatne tretmane, možete raditi masažu kremom koja je za nju predviđena – Guam Anticelulit krema.
    guam krema za masazu
    Za mesec dana, spremni ste za plažu, a niste plaćali skupe anticelulit tretmane. Osim što ste delovali na celulit, ovim prirodnim preparatima doprineli ste detoksikaciji i zdravlju organizma.

    Nema komentara: