• nedjelja, 5. srpnja 2015.

    Trendy boje kose – Ljeto 2015.



    Ombre, a posebno sombe,balajaz i flambojaz  još uvijek su aktuelni ali pogledajte trendove za plavu, smeđu i crvenu kosu za ljetnju sezonu 2015Pramenovi i sunce u kosi se vraćaju na velika vrata!

    HIT BOJA KOSE OVE SEZONE JE…

    Sa ljetnjim danima dolazi i trend nijansiranih boja i kose posvjetljene od sunca. Da li ćete to da izvedete na neki od potpuno prirodnih načina koje možete pronaći, biti sam svoj majstor ili ćete se prepustiti frizeru.
    IN boja kose ove sezone je zlatno plava. Kao podloga, kao boja za pramenove…zlatno plava osvaja.

    PLAVUŠE – PLAVA BOJA KOSE

    Popularne su baby-plave. To su najsvetlije prirodne nijanse plave boje. Ipak, plavakosa je najlepša kada je iznijansirana. Kombinujte podlogu u zlatnim tonovima sa jako svijetlim pramenovima. I kod plavuša korek je tamniji od krajeva ali ta razlika je jedva vidljiva.
    svetli pramenovi na plavoj kosi

    BRINETE – SMEĐI TONOVI

    Veoma blagi prelazi od korijena do krajeva je ono što karakteriše smeđe nijanse ovog ljeta. Pramenovi su u toplim med i karamel bojama koje ističu ten i posebno lijepo izledaju kada koža malo potamni. Pramenovi se ne rade iz korijena, tu je prirodna boja kose. Zlatne nijnse koje izgledaju kao sunce u kosi izuzetno su popularne.
    smedja kosa sombre

    sombre

    CRVENOKOSE – CRVENA I BAKARNA BOJA KOSE

    I dalje je izuzetno aktuelna ronze  trend i sve nijanse crvene koje idu na roze i boju jagode. Pramenovi koji se predlažu crvenokosim damama treba da budu zlatno plave boje. I crvene i bakarne nijanse treba da izgledaju što prirodnije, nikako previše intenzivno.
    crvena boja kose

    Nema komentara: