• srijeda, 9. rujna 2015.

    Napravite sami lijek koji će vam pomoći protiv suhe i ispucale kože

    Pripremite sami sebi domaći lijek protiv suhe i ispucale kože.
    lijepa-koza

    Da bi naša koža mogla disati i pravilno funkcionisati,moramo prvo odstranite sve nečistoće sa nje. Piling stimulira regeneraciju kože, a nakon njega koža bude vidljivo mekša i osvježena. Prije i tijekom ljeta najbolje je upotrijebiti vrlo nježne pilinge koje možete pripremiti sami sebi kod kuće.
    Da bi sami sebi pripremili fini njegujući piling najbolje je da upotrebite mljevenu morsku sol sa kokosovim uljem, kapnite kapljicu-dvije eteričnog ulja paprene metvice (Mentha piperita) kako bi naglasili stimulirajući efekt i za vrijeme tuširanja uživajte u pilingu lica i tijela.
    Istraživanje je pokazalo da je bolja bočica kvalitetnog ulja od kokosa nego bilo kakav losion za tijelo.Jer kokosovo ulje vlaži i omekšava kožu i time je štiti od preranog starenja.
    I vaša kosa je veoma važna,a to često svi zaboravjamo kada samo na odmoru veoma malo vremena posvetimo svojoj kosi. Ispravite ljetne pogreške i poklonite kosi bogati pakung sastavljen od jednakih omjera maslinovog, kokosovog i makadamijinog ulja. Izmiješajte i dobro umasirajte u vlasište i vrhove kose.Neka kosa bude natopljena pola sata a zatim je temeljito isprite i uživajte u rezultatima

    Nema komentara: