• nedjelja, 25. listopada 2015.

    Make-up trikovi za smeđe oči

    Vaše oči su upravo ono što ljudi prvo primijete na vama. To je dovoljan razlog da naučite kako da se pravilno šminkate, kako da istaknete jedinstvenost svojih očiju.
    Ako imate smeđe oči pogledajte kakve smo trikove i stilove šminkanja pripremili ovog puta za vas.
    Smokey eyes
    Ovakva šminka staviće vaše oči u prvi plan i izgledaćete veoma zavodljivo. Smokey eyes koristite isključivo za večernji izgled. Nanesite braon sjenku na cio kapak, a crnu na kraj oka. Na kraju, dodajte malo svjetlije sjenke na vrh oka i spremni ste za sve izazove!
    Neutralne boje
    Ako želite da izgledate prirodno probajte neutralne boje sjenki, kao što su smeđa i boja breskve. Svoj izgled možete začiniti braon ajlajnerom za prirodniji izgled i crnim za jači utisak.
    Ajlajneri za smeđe oči
    Najbolji izbor za vašu boju očiju jesu ajlajneri u braon, zlatno-braon, crnoj, plavoj i sivoj boji. Isprobajte neke od njih, nećete se pokajati!
    Metalik tonovi
    Ako želite da izgledate zavodljivo i seksepilno, preporučujemo vam metalik nijanse zlatne, bakarne, smeđe i roze boje. S ovim izborom nikako nećete pogriješiti!
    Crveni karmin
    Ako se odlučite za ovako snažnu boju karmina, vaša šminka za oči mora biti nježnija. Sa crvenim karminom najbolje se slaže crna maskara.
    Plavo!
    Ako ste dovoljno hrabre da iznesete plavu sjenku za oči sigurno ćete biti primijećene, a vaše oči biće u prvom planu. Za nježniji izgled, nanesite plavi ajlajner ili olovku za oči.
    Zelena sjenka
    Zelena sjenka ima širok spektar nijansi, od mat sjenke do metalik nijansi. Isprobajte različite nijanse i utvrdite koja najbolje odgovara vašoj boji očiju!

    Nema komentara: