• utorak, 27. listopada 2015.

    Preoblikovanje lice s prahom

    Lijepo lice se smatra onaj koji je ovalnog oblika i simetrične razmjere. Dok neki ljudi prirodno su blagoslovljeni s idealnog oblika, drugi trebaju pomoć šminke preoblikovati svoje lice što bliže savršen moguće. U tom nastojanju, temelj i Puder može raditi čuda. Njihova svrha nije samo prikriva male nepravilnosti i večernji izlazak vašeg tena, ali i naglašavajući neke značajke dok omekšavanje drugima.



    Trouglasto lica

    Trg lice ima široko čelo i bradu liniju. Primjena tamnije Puder bi trebao početi u hramovima s potezima u smjeru brade. Zatim pokriti središte čela. Konačno mrlja neki puder preko brade i područje oko očiju.

    Okruglog lica

    Ovaj oblik je karakteriziran s punim, okruglim strane, kratko, široko čelo i okrugli brade. Početak primjene prah na sljepoočnicama s kratkim potezima dolje protežu na sredini obraza. Također pokriva vrh nosa i brade i područje ispod očiju.

    Kruška u obliku lica

    Ovo lice ima široko čeljusti liniju i brada, a čelo je mala i uska. Nanesite tamnije prah duž linije čeljusti, također u sredini čela i vrhom brade.

    Srcolikog lica

    Ovo je lice koje ima mali, uski bradu, široko čelo i zaobljeni jagodice. Nanesite tamnije prah od hramova na jagodicama i dalje prekriva lice s lakšim ton.

    Dugo lice

    Ovaj oblik lica ima visoko čelo i čvrsto definiranu čeljusti liniju. Kada koristite Puder morate biti oprezni da ne bi svoje značajke čini grubo. Najbolja opcija je da koristite brončani puder na svoju bradu i jagodice milovati van.

    Nema komentara: