• subota, 5. prosinca 2015.

    10 najboljih frizura za početak 2016. godine

    Foto: Profimedia / Instagram / Ohh CoutureFoto: Profimedia / Instagram / Ohh Couture
    Kako da izgledate neodoljivo početkom naredne godine? Mi imamo 10 rešenja!
    Bez obzira da li želite potpunu transformaciju ili samo blagu promenu, decembar je savršeni tajming. Osim što ćete u narednu godinu ući sa novim odlukama i planovima, zakoračite i u prve dane 2016. godine sa potpuno novom frizurom. Sjajan početak zar ne?
    Spremili smo listu poznatih zvezda koje su takođe rešili da dočekaju 2016. godinu u novom izdanju.

    Dakota Džonson

    Razbarušena paž frizura sa šiškama i blago prosvetljena je odlična za dame koje nemaju vremena stalno da se feniraju i ne vole da im svaka dlaka bude na mestu.

    Rejčel Mekadams

    Kraći paž sa stepenima koji idu tik uz lice je pravo osveženje za dame koje su duže vreme imale jednostavno ošišanu kosu. Poslužite se primerom lepe glumice i dozvolite da sledeće godine vaša kosa bude što više razbarušena i nemirna.

    Alesandra Ambrozio

    Prijatno nas je iznenadila Alesandrina promena, kada je na svom Instagram profilu objavila da je svoju dugu kosu skratila do ramena i osvežila je stepenima. Ovo je jedna od frizura koja će pristajati skoro svima, a mi predlažemo da poput lepe manekenke ne ispravljate kosu već pustite da bude što nemirnija.

    Džordžija Mej Džeger

    Ukoliko ste ljubitelji duge kose, poslužite se primerom manekenke Džordžije, koja je šiške sklonila sa strane, a kosu je pustila slobodno da pada i moramo da dodamo da izgleda kao da je prirodno sušila.

    Sijara

    Zdrava i sjajna kosa je uvek u modi, a ukoliko ste od onih dama koje ne vole velike promene, recite svom frizeru da vam skrati procvetale krajeve i dubinski opere kose.

    Hana Ben Abdeslem

    Želite veliku promenu, a pritom imate ravnu kosu? Moderna paž frizura sa šiškama je u tom slučaju najbolji izbor za vas. Osim što će se svi bukvalno okretati za vama, ovakva frizura podmlađuje i osvežava vaše lice. Pogledajte kako divno stoji manekenki Hani.

    Gvinet Platrou

    Gvinet ne voli iznenađenja i velike promene, ali mi obožavamo njenu kosu. Čista, sjajna, uredno ošišana i klasična. Ako ne želite nikakvu promene bar se potrudite da održavate ovakvu klasičnu frizuru.

    Keri Maligan

    Duži paž ili popularni "LOB" je tako ženstven i moderan da ne postoji nijedan razlog da ne ošišate svoju dugu kosu do ramena. Put pogodak će biti ukoliko potpuno iskopirate frizuru sa slike koju nosi britanska glumica Keri Maligan.

    Dženifer Lorens

    Mi mislimo da je ovo apsolutno najbolje izdanje mlade glumice Dženifer Lorens, a moderna razbarušena paž frizura i plava kosa su pun pogodak. 

    Miranda Ker

    Još jedna sjajna varijacija dužeg paža i još jeden sjajan predlog za dame koje žele promenu, ali ne drastičnu.

    Nema komentara: