• subota, 5. prosinca 2015.

    romantičnih filmova koje morate da pogledate za vreme praznika

    Foto: ProfimediaFoto: Profimedia
    ...bez obzira na to da li ste ih gledali ili ne, ove zime treba da se nađu na vašem prazničnom filmskom repertoaru!
    Najverovatnije ih sve znate napamet, ali ovi nam filmovi svejedno nikada ne mogu dosaditi jer su jednostavno tako... ahhhh!

    # Love Actually

    Apsolutni klasik koji nas istovremeno i zabavlja, zasmejava i rastužuje, pričajući 10 ljubavnih priča o romantičnoj ljubavi, ljubavi prema prijateljima, ljubavi prema porodici...

    # The Holiday

    Nakon što su oboje ostali razočarani u ljubavi, Amanda i Iris odlučuju da zamene svoje domove u Americi i Ujedinjenom Kraljevstvu za vreme praznika, a to im otvara vrata novih ljubavnih avantura.

    # Bridget Jones's Diary

    32-godišnja Bridžit donosi ozbiljne novogodišnje odluke: dovešće u red svoju kilažu, poradiće na odabiru frajera s kojima izlazi i uopšteno srediti svoj život. Film prati jednu godinu u njenom životu, razapetu između dva praznika.

    # Sleepless in Seattle

    Usamljeni udovac Sam putem radija odlučuje ispričati priču o svojoj ženi, a što privuče gomilu žena iz svih krajeva zemlje, uključujući i verenu Eni iz Baltimora koja uprkos tome što je verena traga za svojom čarobnom ljubavi.

    # While You Were Sleeping

    Na dan Božića Lusi, prodavačica karata na železničkoj stanici, spašava svog kolegu Petera od padanja pod voz. Dok on leži u bolnici u komi, ona zabunom i spletom okolnosti postaje njegova verenica i oduševljava njegovu porodicz.

    # Family Man

    Džek je uspešan neoženjeni muškarac koji živi u Njujorku i koji se nakon neobičnog susreta na Badnje večer budi u predgrađu, oženjen, kao otac dvoje dece i suprug svoje ljubavi iz mladih dana - Kejt, koju nije video poslednjih 13 godina od kada ju je ostavio na aerodromu.

    # Serendipity

    Džonatan i Sara susreću se prilikom Božićne kupovine kada oboje u prodavnici uhvate za isti isti par rukavica. Jedno drugom su se odmah svideli, ali kako su oboje u vezama, odlučili su sudbini da prepuste da ih ponovno spoji.

    Nema komentara: