• nedjelja, 6. prosinca 2015.

    Top frizura koja će dominirati sledeće sezone!

    Freja Beha Erikson je devojka na koju treba da se ugledate!
    Svi koji vole dugu kosu, verujemo da će obradovati vest da će letnju sezonu obeležiti upravo duga kosa. Dečački bob koji su u jednom trenutku nosili svi, počev od Dženifer Lorens, Eme Ston, Kajli Kuoko, Rite Ore i dr. zameniće duga, natapirana kosa!
    U želji da saznamo koju ćemo frizuru nositi sledeće sezone, istražilivali smo po internetu i uz pomoć beauty sajta Birdi (Byrdie) otkrili da su sedamdesete, koje su obeležile prolećne kolekcije na poslednjem FW izdanju, odigrale ključnu ulogu i u sferi frizura.  
    Naime u razgovoru za sajt Byrdie, jedna od najpoznatijih stilistkinja holivudskih zvezda, Sani Bruk koja je bila zadužena za glamurozna izdanja Lane Del Rej, Crisi Tajgen i Dajane Agron je izjavila da će duga, natapirana kosa u grubim talasima, sve sa šiškama biti IT frizura na proleće!
    "Zamislite Malu sirenu, ali s raskošnom, volumiziranom kosom koja pada u grubim talasima. Zapravo, možda je još bolji primer Peti Smit i Freja Beha Eriksen. To je taj look koji je bio dominantan tokom sedamdesetih. Jak volumen, suvi sjaj, šiške, natapirana kosa i talasi." 

    Nema komentara: