• utorak, 5. siječnja 2016.

    Recepti za dobro zimsko raspoloženje


    Recepti za dobro zimsko raspoloženje

    Razmazite vašu kožu i uživajte u mekanim, zimskim dodirima sigurni u svoju ljepotu!

    1) Budite... jednostavno srećni!

    Nema ništa ljepšeg od srećne, nasmijane žene, zadovoljne sobom i svojim izgledom. Zato uvijek nađite priliku za osmijeh, za radost i slavljenje života. Okupite prijatelje i uživajte u toplini doma dok napolju veje, Trudite se da odbacite brige i da se prepustite trenutku. Nađite ljepotu u svemu što radite i sitna zadovoljstva u svemu što dodirnete. Budite uvjereni da se sreća krije upravo u tim, malim stvarima.

    2) Ostanite neodoljivo njegovani

    Neka vas hladno vrijeme, vjetar i tmurni dani ne zaustave u nameri da blistate uprkos svemu! Negujte svoju kožu, pružite joj najbolje jer ona to svakako zaslužuje. Počnite svoj ritual njege sa hidratantnim gelovima za tuširanje i kremastim uljima. Ugodite sebi! Nakon toplog tuša, nanesite hidratantni losion za tijelo koji će trenutno umiriti i regenerisati izrazito suhu kožu – NIVEA SOS losion koji vam pruža neodoljiv osećaj njege i sigurnosti u ljepotu svoje kože.

    3) Hranite se ispravno i uživajte u ukusima

    Zima donosi drugačiji pristup ishrani, ali i mnoštvo novih ukusa. Sarmice od zelja, kisele salate, topla kuhana jela pružiće vam pravo kulinarsko zadovoljstvo. Pokušajte da naučite neke nove recepte, istražite kuhinje udaljenih krajeva, igrajte se sa ukusima i mirisima. Ipak, ljepota dolazi iznutra i zato se trudite da unosite sve potrebne vitamine i minerale u svoj organizam. Izbjegavajte procesiranu hranu i kupujte prirodno uzgajano voće i povrće kad god je to moguće. Nemojte preskakati obroke, dekorišite svoj tanjir sa što više različitih ukusa, što više svježeg povrća.

    4) Nosite prirodna vlakna

    Zaštititi kožu od oštre zime je od vitalne važnosti, ali vodite račune da sve na vama bude od prirodnih materijala kao što su vuna, pamuk i debela svila. To omogućuje vašoj koži da diše dok ste zaštićeni od hladnoće.

    5) Kreirajte svoj sopstveni SPA centar

    Dan za njegu koji odredite sigurno neće koštati čitavo bogatstvo, a možete napraviti svoje male rituale i posvetiti vrijeme sebi i njezi svoje kože. Počnite sa blagom, toplom kupkom i prepustite se uživanju u mirisima.Koristite NIVEA Relaxing kremastu kupku koja će razmaziti vaše tijelo, a kožu savršeno pripremiti za bogati NIVEA SOS lonsion za tijelo. Oduševiće vas mirisi i tekstura ovog nevjerovatno hidratantnog losiona. Za ruke koristite NIVEA SOS kremu za ruke koje će razmaziti vaše ruke i učiniti ih prekrasno mekim.

    6) Pokažite vaš čarobni osmijeh!

    Trudite se da pri sebi uvijek imate Labello stik, jer, tokom zime, usne su često izložene hladnom vazduhu i vjetru. Koristite Labello kad god ste u prilici.

    Nema komentara: