• petak, 30. rujna 2016.

    Kako prepoznati kraj veze



    U vezi ste već neko vrijeme, ali niste sigurni da ona ima budućnost jer se partner ponaša drugačije? Imate dojam kao da vam više ne pridaje pažnju kao na početku?
    Postoje znakovi na temelju kojih možete znati što vas očekuje i tako se pripremiti za negativan završetak ljubavne priče koja je na početku izgledala obećavajuće.
    U posljednje je vrijeme često ljut, neraspoložen i nije mu do razgovora? Na svako vaše pitanje reagira nervozno i ne sjećate se kada ste ga zadnji put vidjeli dobre volje?
    Nažalost radi se o jednom od znakova kako s vašom vezom nešto nije u redu. Iako ne mora odmah značiti kako želi prekinuti s vama, očito je kako je partner iz nekog razloga nezadovoljan i da ga nešto muči.
    Sjećate li se kada ste zadnji put bili intimni? To je jedan od najčešćih pokazatelja kako ga više ne zanimate i kako očito nema kemije.
    Ne mora odmah značiti da je našao drugu, ali ako ne želi biti s vama najbolje je ne čekati trenutak da dođe do prevare, nego dati priliku da počnete ispočetka s nekim drugim tko će vas više cijeniti i kome ćete vi biti na prvom mjestu.
     Uvijek je dobro razgovarati kada niste sigurni što učiniti jer ponekad jedan od ovih znakova može značiti da vaš partner prolazi teške trenutke u životu i da je zbog toga neraspoložen te da se možda samo radi o privremenom periodu.
    Smatrate li da se vrijedi boriti i da ne treba odmah odustati, dajte si vremena i pokušajte doprijeti do njega.
    Na vama je da pokušate razgovarati, a ako primijetite da ni to više ne daje rezultate očito je kako on želi prekinuti, a zbog čega se osjeća loše i ne zna kako bi vam to rekao.
    Postoji još nekoliko sličnih situacija kada bi mogli posumnjati da nešto nije u redu.
    Kada je s vama uglavnom je potišten i neraspoložen za bilo kakve zajedničke aktivnosti? Ako ste primijetili da je takvih trenutaka više nego onih sretnih jasno je da vaša veza više nema budućnost. I ako više ne razmišlja o zajedničkim planovima i ne želi razgovarati s vama o budućnosti.

    Nema komentara: