• četvrtak, 6. listopada 2016.

    Kako smršaviti sa cimetom

    Želite izgubiti kilograme, ali rezultati nisu onakvi kakvima ste se nadali, bilo da ste izgubili nedovoljan broj kilograma ili sve traje duže od onog što ste očekivali? Cilj vam je pronaći idealnu dijetu s kojom ćete se brzo riješiti suvišnih kilograma i napokon imati liniju kakvu ste oduvijek htjeli.
    Kako bi što prije smršavili i priču s kilogramima ostavili iza sebe potrebno je držati se zadanih pravila i izdržati određeni period bez odstupanja. Među popularnim dijetama našla se dijeta s cimetom koju odabire sve veći broj ljudi.

    Svatko tko je barem jednom u životu probao izgubiti nekoliko kilograma svjestan je kako to nije nimalo lako, ali za razliku od prošlih vremena kada nije postojalo toliko dijeta, danas je ta tematika toliko puta obrađena, a zahvaljujući čemu bilo koja osoba sa željom da smršavi može birati između različitih metoda.
    Pored toga što postoje razni načini mršavljenja, isto tako se sve više govori o provjerenim metodama koje vam garantiraju zdravo i sigurno mršavljenje bez negativnih posljedica za zdravlje. Među takvim dijetama je i ona koja uključuje čudesan zacin cimet.
    Cimet je s vremenom postao nezaobilazan začin kod raznih jela  to ne samo slatkih nego i slanih kombinacija. Koliko je koristan i učinkovit svjedoči i činjenica što ga sve više ljudi koristi za gubitak kilograma.

    Pored cimeta potreban vam je i med, a sve što trebate učiniti je pomiješati ta dva sastojka. Potrebno je prokuhati 2 dcl vode i dodati jednu manju žlicu meda i cimeta. Kako bi bili sigurni da ćete iskoristiti ljekovitost meda i cimeta u potpunosti, važno je da pričekate dok se voda ne smlači, izbjegavajte dodavanje sastojaka u vruću vodu.
    Djelotvoran i ljekovit napitak treba popiti dva puta, ujutro na prazan želudac i navečer prije spavanja. Nakon samo dva tjedna primijetit ćete da ste izgubili između jednog i dva kilograma.
    Treba biti svjestan kako se za gubitak kilograma treba dovoljno kretati i paziti namirnice koje svakodnevno unosite u organizam. Cimet i med vam neće samo pomoći da smršavite, s njima ćete popraviti kvalitetu življenja jer se dokazano radi o dvije zdrave namirnice koje obiluju potrebnim vitaminima i mineralima.

    Nema komentara: